
Tip om de bbq aan te steken?
- Arjan
- Volledig MINI minded!
- Locatie: Amersfoort
Bericht
@ Peerkie:
Okey! dan is het makkelijk.
* Koop een fles aanmaakvloeistof
* Zet de onderste schuif (onder je Weber) voor 3/4 open
* Doe kolen op het onderste rooster leggen van je Weber
* Verdeel de kolen gelijkmatig over het onderste rooster
* Spuit aanmaakvloeistof over de kolen (mag best wel een beetje veel zijn)
* Steek dan meteen de kolen aan.
* Laat het vuur branden totdat het vanzelf uitgaat.
* Daarna krijg je de smeulfase van de kolen (dat voel je wel)
* Bon appetit!
Okey! dan is het makkelijk.
* Koop een fles aanmaakvloeistof
* Zet de onderste schuif (onder je Weber) voor 3/4 open
* Doe kolen op het onderste rooster leggen van je Weber
* Verdeel de kolen gelijkmatig over het onderste rooster
* Spuit aanmaakvloeistof over de kolen (mag best wel een beetje veel zijn)
* Steek dan meteen de kolen aan.
* Laat het vuur branden totdat het vanzelf uitgaat.
* Daarna krijg je de smeulfase van de kolen (dat voel je wel)
* Bon appetit!
Lekker touren met de MINI CLUBMAN D Sparkling Silver-Silver-Silver
- florisvandam
- Volledig MINI minded!
- Contacteer:
- Locatie: Voorhout
Bericht
ik kan je echt aanraden om dit apparaat te kopen van Weber.
Het is houtskoolstarter, je gooit er 5 kilo houtskool in, zet hem op je rooster, leg onder de houtskoolstarter 3 aanmaakblokje en steek ze aan.
Geheid binnen 10 minuten gloeiend hete rooie kolen.
Pak de hendel aan de zijkant beet en strooi de houtskolen uit in de BBQ.
Echt voor de mensen die van BBQ houden is dit apparaat en must have.

gr.
Floris
Het is houtskoolstarter, je gooit er 5 kilo houtskool in, zet hem op je rooster, leg onder de houtskoolstarter 3 aanmaakblokje en steek ze aan.
Geheid binnen 10 minuten gloeiend hete rooie kolen.
Pak de hendel aan de zijkant beet en strooi de houtskolen uit in de BBQ.
Echt voor de mensen die van BBQ houden is dit apparaat en must have.

gr.
Floris
Ook het gevoel dat je teveel premie voor je MINI verzekering betaalt!!!
Vul vrijblijvend het inventarisatieformulier in en wij brengen een scherpe offerte uit.
Vul vrijblijvend het inventarisatieformulier in en wij brengen een scherpe offerte uit.
- wilf
- One wheel wonder
- Locatie: Woerden
Bericht
Volgens mij wordt er een heel belangrijke stap overgeslagen:
Ik doe het altijd zo (ook een weber)
wel ruim van te voren beginnen!!!!
briketten op het rooster
aanmaakblokjes breken en tactisch verdelen tussen de briketten
schuif onder helemaal open zetten
schuif in de deksel helemaal open zetten
de boel in de hens en dan deksel erop
en dan .....
biertje, nog een biertje en misschien nog wel een en lekker achterover zakken en toekijken (hoe in de keuken de salade wordt gemaakt
)
Ik doe het altijd zo (ook een weber)
wel ruim van te voren beginnen!!!!
briketten op het rooster
aanmaakblokjes breken en tactisch verdelen tussen de briketten
schuif onder helemaal open zetten
schuif in de deksel helemaal open zetten
de boel in de hens en dan deksel erop
en dan .....
biertje, nog een biertje en misschien nog wel een en lekker achterover zakken en toekijken (hoe in de keuken de salade wordt gemaakt

- kamiel
- Be Mini
- Locatie: Maastricht
Bericht
ik doe de BBQ altijd aanmaken met aanmaakblokjes, brikketen, aanmaakblokjes aansteken en nu komt het, als het een klein beetje aan het fikken is dit aanwakkeren met een fohn, gewoon een normale haar fohn, het kan ook met een verfstripper maar die heb ik niet, na vijf minuten heb je al een prachtige fik




- MINIf57JCW
- NMC Staff
- Contacteer:
- Locatie: Wijchen
- Nexus
- Bijna verslaafd
Bericht

Nee werkt echt grandioos zo'n Weber Rapidfire, geen geklooi en gloeiendhete kolen. Heb 'm vanavond nog gebruikt
Kost je 1 aanmaakblokje en 20 minuten. Kan je wel de briketten van Weber aanraden, kosten wat meer maar blijven veel langer warm en zijn een paar keer te gebruiken. Bij 'n Rapidfire krijg je trouwens wat weber aanmaakblokjes en briketten erbij.
De Meguiar's onder de BBQ's zegmaar
Eindelijk iemand die het snapt!florisvandam schreef:ik kan je echt aanraden om dit apparaat te kopen van Weber.
Het is houtskoolstarter, je gooit er 5 kilo houtskool in, zet hem op je rooster, leg onder de houtskoolstarter 3 aanmaakblokje en steek ze aan.
Geheid binnen 10 minuten gloeiend hete rooie kolen.
Pak de hendel aan de zijkant beet en strooi de houtskolen uit in de BBQ.
Echt voor de mensen die van BBQ houden is dit apparaat en must have.
gr.
Floris

Nee werkt echt grandioos zo'n Weber Rapidfire, geen geklooi en gloeiendhete kolen. Heb 'm vanavond nog gebruikt

Kost je 1 aanmaakblokje en 20 minuten. Kan je wel de briketten van Weber aanraden, kosten wat meer maar blijven veel langer warm en zijn een paar keer te gebruiken. Bij 'n Rapidfire krijg je trouwens wat weber aanmaakblokjes en briketten erbij.
De Meguiar's onder de BBQ's zegmaar


Onze sponsors