Home  |  Forum  |  Nieuws  |  Gallery  |  DIY  |  Contact  |  Sponsors
Over de NewMINIclub
Welkom
Onze insteek is: niets is te gek en alles kan. We organiseren ontmoetingen en nog veel meer.
Neem 1 MINI en velen draaien hun hoofd om als je voorbij rijdt.
Neem 2 MINI's en er kijken er nog veel meer.
Neem 10 MINI's en iedereen kijkt en stopt zelfs om te genieten van zo'n mooi plaatje. Dus doe mee met onze meetings. Geen verplichtingen, gewoon leuk! Of misschien heb je zelf wel een plan, of wil je gewoon graag meedoen. Schroom dan niet om je woordje te doen op het forum en voor je het weet staat er weer een leuke meeting in de agenda gepland. Ook is er plaats voor vragen en broodnodige nieuwtjes over de MINI en zijn toekomst in ons forum. Wij heten jullie allemaal hartelijk welkom bij deze NewMINIclub.

Er is geen lidmaatschap van de club, iedereen die een liefhebber is van de MINI is welkom op het forum. Het staat je vrij om naar elke meeting te komen, zelf meetings te organiseren, en naar meetings te gaan van andere automerken als je daar zin aan hebt.

Het logo probeert dat visueel weer te geven. De pijlen geven aan dat je hier alle kanten op kunt. Het ligt aan jezelf hoeveel energie je er in stopt. De club is er niet om je te beperken in je bewegingen met de MINI, maar juist om nieuwe ideeŽn op te doen en nieuwe MINI-vrienden te maken.

Check het forum voor de laatste nieuwtjes!!
Website
We hebben geprobeerd om een website te maken om het mogelijk te maken je enthousiasme voor de Mini met anderen te delen. Het forum, fotogallery, nieuws, berichten en nog veel meer. Allemaal hulpmiddelen om ons enthousiasme voor de MINI met elkaar te kunnen delen op een leuke manier. Meld je aan op het forum en doe mee met de NewMINIclub.
Disclaimer
Deelname aan evenementen, (spontane) meetings, bijeenkomsten etc. aangekondigd en/of georganiseerd door NewMINIclub.nl of één van haar forumleden is geheel vrijblijvend en volledig voor eigen risico. NewMINIclub.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, verlies en/of diefstal.

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze (toekomstige) leden. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.
Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.


  naar boven  |  © copyright NewMINIclub.nl  |  over ons  |  forum etiquette  |  website door 2BeeWeb
MINI is een merk van de BMW Group. Tenzij anders vermeld, zijn alle handelsmerken gedeponeerde handelsmerken van BMW AG.
Voornoemde zaken worden niet gebruikt voor commerciŽle doeleinden of distributie door NewMINIclub.